Selecteer een pagina

Promofilm met foto’s/montage beeldmateriaal

Icon-webiste-promoTegenwoordig is social media is hét platform om in korte tijd veel potentiële klanten te bereiken. Een ideaal podium voor zelfstandigen en kleine bedrijven.
Dus naast het regelmatig posten van uw foto’s of afbeeldingen, kunt u ook in het kort laten zien waar uw bedrijf zich mee bezig houdt door middel van een promofilm. Gemaakt van foto’s.

Met foto’s een promofilm maken? Ja, dat kan.
Door spelenderwijs foto’s in elkaar over te laten gaan en deze te ondersteunen met opvallende tekststukjes en mooie overgangen, maakt XINRAM een korte impressie van uw bedrijf. De promo zal ondersteund worden door passende muziek, om details te benadrukken.
U kunt de impressie vervolgens gebruiken voor uw website, Facebook of op uw laptop of tablet om het vervolgens aan uw klanten te laten zien.

Wat is het voordeel?
– Het is “catchy”:
Een promofilmpje van foto’s duurt gemiddeld een tot anderhalve minuut (langer mag wel), dus het verveelt niet. Het bestandsformaat is niet heel erg groot, dus makkelijk te delen via telefoon, tablet of computer.

– Het is voordelig:
Door het aanleveren van uw eigen foto’s bespaart u de kosten van het huren van een videograaf, het maken van een draaiboek, de kosten van een opnametijd,  etc.
Hoe beter de aangeleverde foto’s zijn, hoe minder er nabewerkt hoeft te worden, des te voordeliger het is.

– Het is origineel:
De mogelijkheden met foto’s zijn oneindig! Naast het feit dat een leuke foto veel sneller gemaakt zijn dan een goede video-opname, is het veel makkelijker om een goede selectie te maken van wat als beeldmateriaal gebruikt mag worden.
Maar XINRAM doet meer dan dat.
Heeft u zelf beeldmateriaal en wilt u dat op een originele manier laten monteren? Bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of andere bijzondere gelegenheid. Of heeft u oude videobanden, camerabanden of spoelen, die u gedigitaliseerd wilt hebben van bijzondere momenten? XINRAM monteert uw videomateriaal graag tot een film waarbij u het bijzondere moment weer met kippenvel herbeleefd. Door middel van originele montage van het beeldmateriaal en deze te ondersteunen van prachtige muziek wordt u audiovisueel teruggebracht naar het bijzonder moment.

Ook zeer bijzonder om cadeau te doen!
Wilt u meer informatie over een promofilmpje, gemaakt van foto’s of het monteren van uw bijzondere dag? Neem dan contact op met XINRAM voor de mogelijkheden.