Selecteer een pagina

Digibeter worden

 …ja, het kan echt! Digibeter worden! Helderheid scheppen in de warrige wereld van het digitale tijdperk!

Linker-/rechtermuisknop, Updates, Installeren van software, terminologie en ga maar door.

In begrijpbare taal leert u te communiceren met uw computer.

“Communiceren met mijn computer? Praat dat ding dan?”

Jazeker, uw laptop, pc of telefoon/tablet communiceert de hele tijd met ons. Maar omdat we niet weten op welke manier hebben we dat niet door. En dat is jammer! Want uw computer of mobiele telefoon wil zo graag helpen om u lekker aan de slag te laten gaan.

Door het volgen van XINRAM’s Computerles leren u en uw computer elkaar steeds beter kennen. Het werken met de digitale gereedschapskist, het leren van begrippen en door oefening wordt het steeds duidelijker voor u én voor uw computer wat u graag op uw computer uit wilt voeren.

Afbeelding van een telefoon halen, documenten op de juiste manier opslaan, uw eigen browser inrichten, computerproblemen zelf verhelpen, noem het maar op.

Alles waar u tot nu toe tegenaan gelopen bent, wordt duidelijk. En uw eigen computer helpt u!

XINRAM’s Computerles wordt gevolgd op uw eigen computer, in uw eigen vertrouwde omgeving. Externe factoren kunnen op die manier geen invloed hebben op de les, waardoor de effectiviteit van uw les zo optimaal mogelijk is.  Afhankelijk van wat u precies wilt leren, en hoeveel ervaring u reeds heeft, wordt er een pakket op maat voor u samengesteld. 

Wenst u veel kennis, dan worden er meerdere lessen verdeeld over een groter tijdsbestek. Hierbij kunt u denken aan een of twee lesblokken per week. Een lesblok bestaat nooit meer dan tweeënhalf uur met een tussentijdse korte pauze. Zeker in het begin komt er veel informatie op
u af. Dan is tweeënhalf uur les meer dan genoeg. Wenst u wat meer ervaring te krijgen op een bepaald gebied, dan kan een les van anderhalf uur soms al voldoende zijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het thema “Updates”.

Na het succesvol afronden van XINRAM’s Computerles ontvangt u een certificaat van deelname en mag u zichzelf Digibeter noemen! Gefeliciteerd!