Selecteer een pagina

 

Echte Kennis, Ouderwetse Service en Betaalbare Kwaliteit, een combinatie van belangrijke tools in de digitale wereld van vandaag. Maar al te vaak komt het voor dat bedrijven en organisatie gespecialiseerd zijn en ondersteunen in één dienst of product, terwijl u behoefte heeft aan ondersteuning van verschillende diensten en producten bij één bedrijf.

Uw provider (KPN, Ziggo, T-Mobile, Tele-2 en Telfort) bijvoorbeeld ondersteunt uw tv-signaal ((hyperlinkpagina Televisie Service), bellen en/of internet tot aan het SOP (SignaalOvernamePunt) in huis. Alles wat daarna komt, dient u zelf te regelen.

Stel:

…helemaal blij met uw aanschaf van uw nieuwe Sonos, uw Denon Heos of BlueSound  apparatuur! Lekker thuis installeren, meerdere kamers, allemaal apart te bedienen.

U heeft in huis uw Wi-Fi goed op orde, netjes accespoints geïnstalleerd, goed beveiligd! De telefoons, tablet en laptop werken goed, dus het internet is prima!

Geen enkele reden om de apparatuur niet draadloos te installeren.

Installatie gelukt! Nu lekker testen.

“Hé, ik kan de speaker in de Computerkamer niet bedienen? En in de Keuken ook niet. Wel als ik ernaartoe loop, maar dan valt de Huiskamer weg.”

De winkel gebeld en die zegt dat he taan de Wi-Fi ligt, maar dat is goed. Dan Sonos Klantenservice maar bellen. Die zeggen ook dat het aan het internet moet liggen, maar alles werkt perfect.

Toch de provider maar bellen, maar die verwijzen weer naar de winkel waar het gekocht is!

“Gek word je ervan!”

Conclusie: Kastje naar de welbekende muur!

Dit is een typisch voorbeeld van gebrek aan echte kennis. Elk bedrijf ondersteunt hun eigen product maar voor goed gecombineerd advies kunt u nergens terecht!

Nergens?

Wel bij XINRAM! XINRAM heeft zich de laatste jaren ontwikkeld in de problematiek waar men vandaag de dag tegenaan loopt. Door deze problematiek in kaart te brengen, het volgen van de juiste opleidingen en de aanwezigheid van jarenlange ervaring biedt XINRAM talloze creatieve oplossingen in het correct installeren van diverse apparatuur.

Geluidsapparatuur, computers, mobiele apparatuur, internet en tv’s , XINRAM installeert het allemaal. Met Echte Kennis op het gebied van o.a. Hi-Fi, Wi-Fi en ICT biedt XINRAM dé oplossing die nodig is om optimaal van al uw apparatuur en mogelijkheden te kunnen genieten. Hiermee heeft XINRAM al diverse erkenningen mogen ontvangen. Gedreven door Ouderwetse Service gaat XINRAM vol enthousiasme door tot alles functioneert tot u tevreden bent. Of beter gezegd, tot u geniet!

Door constant op zoek te gaan naar verbeteringen, te blijven innoveren en de kennis up-to-date houden kan XINRAM deze hoge, maar Betaalbare Kwaliteit effectief bieden voor een prima, marktconform tarief.