Selecteer een pagina

De Audio Service van XINRAM Multimediaspecialist is een dienst die XINRAM aanbiedt voortkomend uit eigen passie.

Ooit is de basis van de passie voor geluid bij een audio-/videospeciaalzaak, waar Marnix G. de Bruijn (eigenaar XINRAM Multimediaspecialist) is begonnen als vakantiekracht. Zijn taak was destijds het verkopen van cassettebandjes. Al snel werd kennis gemaakt met mid- en highend audioapparatuur, goede geluidsapparatuur voor een betaalbare prijs. Deze kennismaking ontwikkelde zich tot een passie en is een rode draad geworden en gebleven in de aanloop tot XINRAM Multimediaspecialist.

XINRAM heeft veel kennis op het gebied van geluid. Denkt u hierbij aan het combineren van de juiste apparatuur, het correct configureren van (surround-)geluidssystemen, het installeren van internetradio’s, soundbars of draadloze headsets en speakers, of het ontwerpen van een geluidsplan voor uw thuisbioscoop. 

Ook het oplossen van problemen met draadloze speakersystemen, zoals bijvoorbeeld Sonos, behoort allemaal tot de Audio Service van XINRAM Multimediaspecialist.

XINRAM controleert uw geluidssysteem op de juiste instellingen. Met een geijkte db-meter wordt de configuratie van uw geluidssysteem nagelopen en, indien nodig, aangepast. Instellingen als vertraging, geluidssterkte en speakerafstanden worden hierdoor beter ingeregeld, zodat u optimaal kunt genieten van de geluidskwaliteit uit uw installatie.

“When words fail music speaks” ~Shakespeare