Selecteer een pagina

XINRAM Tv- en Radiostoring Service

Icon-webiste-tvproblemenStoring
Als u storing heeft op uw tv, bijvoorbeeld een E-melding in uw scherm op uw tv-kanaal of blokjes/balkjes in beeld, dan is de kwaliteit van uw tv-signaal niet in orde.
Dit kan diverse oorzaken hebben. Mogelijk heeft uw provider, Ziggo, UPC, Caiwai etc., een storing. Maar denkt u hierbij ook aan niet afgeschermd antennemateriaal, te veel splitters op elkaar aangesloten of een te zwak tv-signaal. Een te zwak tv-signaal kan ontstaan doordat er bijvoorbeeld meerdere tv’s in huis zijn aangesloten zonder fatsoenlijke versterking. Daarnaast kan straling van buitenaf, zoals bijvoorbeeld het nieuwe mobiele netwerk 4G en 4G+, een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van uw tv-signaal.

Waar komt die storing vandaan?
De huidige generatie televisie’s vragen steeds vaker om een goed televisie-signaal. Dit signaal moet een bepaalde kwaliteit hebben anders ontstaan er problemen. Anders als met de analoge televisie’s luistert het overbrengen van een televisie-signaal naar uw digitale decoder of televisie zeer nauwkeurig. Het mag niet te zwak zijn, maar ook niet te sterk! Daarnaast mag het signaal niet verstoort worden door interferentie, oftewel, een signaal wat van buitenaf opgepikt wordt en mee”lift” op uw televisie-signaal. Uw televisie kan niets met dit signaal en “raakt in de war”. En dat ziet u dan in de vorm van storing of een melding van uw provider. Daarom is goed afgeschermde bekabeling dus belangrijk.

Komt u er zelf niet uit?
Herkent u deze problemen? XINRAM kan u helpen de problemen aan te pakken en op te lossen. Met Kabel Keur goedgekeurd materiaal, kwaliteit hoogwaardig televisiemateriaal volgens de huidige kwaliteitsnorm op het gebied van analoge en digitale televisie, zorgt XINRAM voor uw televisie-signaal met de hoogste kwaliteit.

Met XINRAM kijkt u pas echt goed televisie.