Selecteer een pagina

Website

Een website is een prachtig visitekaartje, waarbij u als bedrijf goed kunt laten zien wat u doet en waar u voor staat. Maar met het surfgedrag van tegenwoordig kan het zijn dat uw klant te lang op uw website moet blijven om een goede indruk te krijgen wat u doet.

En klanten zijn soms ongeduldig.

Door een korte impressie van uw bedrijf in beeld te brengen wordt uw klant getriggerd om meer te weten te komen van uw bedrijf.

Op originele wijze, waarbij de balans tussen commercie en creativiteit goed afgewogen wordt, wordt uw video geproduceerd. In een persoonlijk gesprek wordt het concept besproken, waarbij voorbeelden getoond kunnen worden. Daarna worden de opnamedagen ingepland en na de opnames wordt uw video bewerkt en afgemonteerd.

XINRAM monteert de productie zelfstandig, waarbij u gedurende het proces op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen.
Met regelmaat ontvangt u een tussentijdse “ruwe” versie van de video, zodat u samen met XINRAM kunt “schaven” aan de perfecte video.

Heeft u zelf beelden waar tot nu toe nog niets mee gedaan is? Of heeft uw bestaan de video een opfrisbeurt nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van XINRAM’s Videoproductie & Montage.

Na goedkeuring van het project kunt u aangeven in welk formaat u de video aangeleverd wenst te hebben. Of het nu voor YouTube, Instagram of een presentatiescherm is.

Het is allemaal mogelijk.

 

Jubileum

…een prachtige dag, mooi weer, lieve mensen en gelukkige momenten die gedeeld zijn. Er zijn door de gasten veel foto’s en filmpjes gemaakt die gedeeld worden. En daarna…daarna ebt het langzaam weg. Maar hoe leuk zou het zijn om al deze foto’s en filmpjes samen te voegen tot een prachtig moment van herinnering waar iedereen aan bij gedragen heeft?

XINRAM’s Videoproductie & Montage kan u daarbij helpen. Samen met u maakt XINRAM van alle foto’s en filmpjes een collectie waarmee u de dag opnieuw beleeft. Na het aanleveren van de beelden wordt er een tijdslijn en storyboard besproken waarna XINRAM voor u aan de slag gaat. Originele overlappingen, mooie verlopen, en prachtige muziek, alles is mogelijk.

U kunt XINRAM ook inhuren om de beelden op te nemen. Met moderne audio-/videoapparatuur worden prachtige beelden geschoten, welke vervolgens bewerkt worden tot een onvergetelijke herinnering.

U bent de regisseur, XINRAM de producent.