Selecteer een pagina

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Uw klanten kijken graag op internet wie u bent en wat u doet voordat ze met u in zee gaan. Hierbij is de eerste indruk vaak heel bepalend. In een of twee seconden vormen mensen een beeld van iets of iemand waarvan ze beslissen of uw bedrijf “de moeite waard” is. Dit wetende is het dus niet alleen belangrijk dát u een website heeft, maar ook welke “eerste indruk” uw website, of eigenlijk uw bedrijf, achterlaat.

XINRAM helpt u graag bij het creëren van deze digitale “eerste indruk”. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek wordt er met u besproken wat de “Look&Feel” van uw website wordt. Hierbij wordt aandacht geschonken aan het design, de inhoud, het aantal pagina’s, het onderhoud en nog vele facetten die een rol spelen bij het ontwikkelen en onderhouden van uw website. Mogelijk wilt u er een video in plaatsen?  

Daarnaast wordt er met u besproken hoe u de website geplaatst wenst te hebben. Heeft u zelf al een domeinregistratie (url van de website) en
een
hostingspakket (digitale plek) om uw website te plaatsen? Zo niet, XINRAM heeft diverse, interessante Hostingpakketten om uw website
veilig te “plaatsen”. Ook voor het registreren van uw domeinnaam kunt u bij XINRAM terecht.

Vervolgens begint XINRAM aan het ontwerpen van uw website. Tijdens het ontwerp wordt u bij elke vordering op de hoogte gesteld en om feedback gevraagd. Na goedkeuring van het ontwerp van uw website kunnen de teksten van uw website aangeleverd te worden. De teksten worden in een lettertype, geheel passend bij uw bedrijf, op de daarvoor bestemde pagina’s geplaatst. Als de teksten zijn geplaatst wordt de website afgemaakt en aan u gepresenteerd. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. 

Als uw website volledig naar wens is wordt deze gelanceerd en kan uw nieuwe website bezocht worden.

XINRAM biedt alle mogelijkheden en de bijbehorende service, voor het goed functioneren van uw website. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd, mocht er een keer iets voorkomen.