Selecteer een pagina

Wie is XINRAM?

Icon-webiste-logoXINRAM is geboren uit de liefde en passie voor alles op het gebied van consumentenelectronica van Marnix G. de Bruijn. Op het moment dat Marnix zijn allereerste TDK D-60 cassettebandje in 1995, als vakantiekracht bij een gespecialiseerde audio- en videowinkel, verkocht is Marnix getroffen door de passionele bliksem voor multimedia. Vanaf dat moment heeft Marnix G. de Bruijn zich, door het volgen van diverse opleidingen (o.a. bij Rotel, Bang&Olufsen, Elac, Denon en Loewe), gespecialiseerd in alles op het gebied van audio, video, en multimedia. In de afgelopen jaren is Marnix zich, naast het up-to-date blijven van de ontwikkelingen op het gebied van audio, video en multimedia, gaan specialiseren op het gebied van computers.

Als bedrijf XINRAM houdt Marnix zich bezig met het adviseren en ondersteunen van consumenten en kleine bedrijven op het gebied van computer’s, audio en video. XINRAM adviseert, installeert en onderhoudt thuisnetwerken/internet (draadloos en/of bekabeld), computers, tablets, telefoons, SMART-tv’s en (HD-)surroundinstallaties. Daarnaast legt XINRAM CAI-installaties aan of lost de problemen op met betrekking tot de kwaliteit van het televisiesignaal.
Maar we doen meer.
Het maken van professionele bedrijfsfilmpjes op basis van foto’s, het ontwerpen van uw website, inclusief hosting, en computerles.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse huishoudelijke klussen als het ophangen van lampen of het vervangen van een stopcontact.

Zelfs kan XINRAM u ondersteunen met advies tijdens de aanschaf of overstap van nieuwe producten en of diensten op het gebied van audio/video en multimedia.

XINRAM gaat door waar anderen stoppen!